Prompters, de weg naar verandering.

Prompters gaat uit van de eigen kracht van professionals bij veranderingen binnen organisaties. Altijd in situaties waar houding en gedrag een rol spelen. Prompters is een initiatief dat wil bijdragen aan meer succesvolle verandertrajecten. Waarbij empowerment en eigen kracht belangrijke succesfactoren blijken te zijn.

‘Als je snapt hoe het werkt, weet je ook hoe je het op kunt lossen.’ Is ons devies. Dat betekent niet dat wij vinden dat onze methode zaligmakend is. Maar hij is wel goed doordracht en doorontwikkeld op basis van onze ervaringen in de praktijk.

Daarnaast willen we graag samenwerken met andere professionals zodat we de methode kunnen ontwikkelen en verbeteren. Want door de opzet is er voor iedere professional de mogelijkheid om eigen kennis of kunde in de methode toe te voegen. Sterker nog: dat willen we juist graag! Want samen is het niet alleen leuk, het geeft ook nog energie als je jouw kennis kunt delen en dat maakt de methode nog completer.

Wil jij ook met ons samenwerken?

Daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

Denk met ons mee over een onderwerp tijdens een MeetUp

Wij weten niet alles over ieder onderwerp. Daarom organiseren we regelmatig Meetups over de onderwerpen uit de Promptersmethode. Deze Meetups zijn na aanmelding voor iedereen toegankelijk. Leuk, nuttig en inspirerend. Je ontmoet nieuwe mensen, stemt samen af over het betreffende onderwerp en gaat met nieuwe inzichten en ideeën naar huis. Meld je aan voor de eerstvolgende Meetup.

Daag ons uit op inhoud

Zoals je ziet proberen we op onderwerpniveau ook andere inzichten te geven. Wij hebben immers niet de waarheid in pacht. En een compleet overzicht van alles wat met een onderwerp te maken heeft is echt onmogelijk. Heb je nuttige toevoeging op een onderwerp? Voeg die dan toe. Vanzelfsprekend houden we goed in de gaten of dit volgens onze normen en waarden gebeurt. Is dit niet zo, dan plaatsen we een reactie natuurlijk niet.

 

Voeg toe op inhoud

Denk net als anderen mee en geef jouw visie op een onderwerp van de methode. Dat zet je aan het denken en brengt creativiteit. Hiervoor krijg je van ons een overzicht waarin staat wat wij van jouw inbreng verwachten. We willen hier namelijk wel wat regie op houden. Samen bepalen we het onderwerp en de titel. Jij levert jouw stuk aan en wij bepalen of we jouw input plaatsen op de site. Vervolgens hebben anderen de mogelijkheid om hierop te reageren en er dus ‘iets van te vinden’. Wat weer nieuwe energie geeft op het onderwerp waar jij over schreef.

Word zelf Prompter!

Wil je een verregaande samenwerking aangaan? Word dan zelf Prompter. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Het Promptersmodel

De Promptersmethode is een voor iedereen praktisch toepasbare analysemethode voor ‘ongewenste’ houdings- en gedragsaspecten op de werkvloer. Voor afdelingen, teams, maar ook voor individuele medewerkers. Met de Promptersmethode krijg je inzicht in dié aspecten waarmee je snel en doelgericht veranderingen voor elkaar krijgt. De Promptersmethode geeft je meer kennis en inhoud over de beste oplossingen en verbeterkansen bij een organisatieprobleem. Daarmee krijg je inzicht in een breed scala aan vekandermogelijkheden. Juist voor die situaties waarbij de organisatie verwacht dat gedrag en houding van het team en de individuele teamleden veranderen.

Wil je meer weten over de verschillende onderdelen binnen de Promptersmethode? Selecteer dan via onderstaand menu het gewenste onderdeel en klik op LEES MEER.

Onze Prompters

Jeroen van Duikeren

Anneke Arnoldus

Hans Klaasse

Jack van de Schraaf

Willemijn Spa

Narriman El Khattabi

Blijf op de hoogte!

Blijf altijd up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Prompters. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang geregeld een inspirerend artikel in je mailbox. Plus de uitnodigingen voor alle meetups.