Design Meetup

31 oktober - 13:00 tot 16:00 uur
Meet Up Design Thinking

Stel je voor dat ieder (ja ieder!) organisatieprobleem oplosbaar zou zijn. Hoe groot of lastig ook! Zou je daar dan meer over willen weten?  Het idee achter Design Thinking is dat die mensen die iedere dag deze problemen tegenkomen ook degenen zijn die het antwoord daarop in zich hebben. Design Thinking is een goed doordachte werkwijze die mogelijkheden geeft om te innovaties/verbetering te starten, te versnellen, duurzamer te maken en (op de gebruiker gerichte) veranderingen en oplossingen te realiseren.  Maar hoe werkt dat nu echt? Tijdens deze meetup ervaar je zelf wat Design Thinking is en doet en hoe je er mee om kunt gaan in jouw werksituatie.    Benieuwd naar meer? Schrijf je dan nu in! 

Aanmelden voor deze meetup? Vul je gegevens hiernaast in en verstuur het formulier. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging met alle praktische informatie. Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch contact? Bel dan naar 085 3031265.
Let's meet

Jeroen van Duikeren

Jack van de Schraaf

Blijf op de hoogte!

Blijf altijd up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Prompters. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang geregeld een inspirerend artikel in je mailbox. Plus de uitnodigingen voor alle meetups.