De eerste MEET UP van Prompters

Onze eerste Meet Up, vanuit Prompters, vond plaats op donderdagmiddag 28 juni 2018.  Het onderwerp waar we met elkaar zijn gaan ‘stoeien’ was terugtrekgedrag bij medewerkers. Als locatie hebben we gekozen voor  de grote zaal bij Het Westlicht in Goes. Een mooi en statig pand met voldoende ruimte voor de 24 deelnemers.  De groep bestond uit Vertrouwenspersonen, leidinggevenden en teamleiders uit verschillende branches, PenO-ers en HRM-ers vanuit verschillende bedrijven en organisaties. Allemaal functionarissen die vanuit hun rol te maken krijgen met terugtrekgedrag van medewerkers.

Met elkaar we een interactief programma doorlopen. Waarbij we onder andere gebruik hebben gemaakt van een professionele trainingsacteur. Met hem hebben we met name helder kunnen maken op welke wijze terugtrekgedrag van een medewerker zich kan manifesteren. Maar ook hoe je hier in de praktijk gesprekstechnisch mee om kunt gaan.

Al met al een interactief en intensief programma met betrokken deelnemers. We hebben de deelnemers bedankt met foto’s van henzelf tijdens de bijeenkomst.

 

Vind je het jammer dat je deze meetup gemist hebt? Schrijf dan nu in voor een volgende Prompters meetup.

Leuk en interactief.  Fijne tips. Ik kan er morgen mee verder.

Ron Lubbersen, teamleider ZB

Blijf op de hoogte!

Blijf altijd up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Prompters. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang geregeld een inspirerend artikel in je mailbox. Plus de uitnodigingen voor alle meetups.