Contact

Ben je coach, leidinggevende of hr-manager? En wil je aan de slag met het Promptersmodel? Dan komen we graag met jou in contact. Uiteraard zien we je graag terug bij één van onze meetups waar je kennis kunt opdoen, delen en ontwikkelen. Is dat nog even een stap te ver en heb je gewoon een vraag over Prompters? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Vragen of suggesties?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Het makkelijkst is om een bericht te sturen via het contactformulier. Je krijgt dan dezelfde dag nog antwoord. Heb je liever direct een antwoord op je vraag? Bel dan naar 085 3031265.

Meet up

31 oktober / Design Meetup

Stel je voor dat ieder (ja ieder!) organisatieprobleem oplosbaar zou zijn. Hoe groot of lastig ook! Zou je daar dan meer over willen weten?  Het idee achter Design Thinking is dat die mensen die iedere dag deze problemen tegenkomen ook degenen zijn die het antwoord daarop in zich hebben. Design Thinking is een goed doordachte werkwijze die mogelijkheden geeft om te innovaties/verbetering te starten, te versnellen, duurzamer te maken en (op de gebruiker gerichte) veranderingen en oplossingen te realiseren.  Maar hoe werkt dat nu echt? Tijdens deze meetup ervaar je zelf wat Design Thinking is en doet en hoe je er mee om kunt gaan in jouw werksituatie.    Benieuwd naar meer? Schrijf je dan nu in! 

Blijf op de hoogte!

Blijf altijd up-to-date rondom alle ontwikkelingen binnen Prompters. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang geregeld een inspirerend artikel in je mailbox. Plus de uitnodigingen voor alle meetups.